Gastronomia del Delta: sabors que et connecten amb la terra
Gastronomia del Delta: sabors que et connecten amb la terra
El Delta de l’Ebre no només es viu amb la vista i l’oïda… també amb el paladar. La cuina del Delta és un reflex de la seva identitat: saborosa, natural i molt arrelada al territori. Descobreix els plats que no et pots perdre!
Plats típics que has de tastar
1. L’arròs del Delta
El producte estrella. Cultivat en els arrossars que caracteritzen el paisatge, es cuina de moltes maneres: arròs negre, a banda, caldós amb ànec o marisc… Sempre amb ingredients de proximitat.
2. Musclos i ostres del Fangar o dels Alfacs
Productes de mar amb un sabor intens i fresc. Es poden menjar al vapor, amb llimona o en forma de tapes creatives. Visitar una musclera i tastar-los in situ és una experiència única.
3. Anguila en suc
Un plat tradicional i molt estimat. Es cuina amb sofregit, ametlla i picada, i és una autèntica delícia per a paladars curiosos.
4. Pastissets i coquetes
Dolços tradicionals de la zona, fets amb mel, ametlla, cabell d’àngel o moniato. Perfectes per acompanyar un cafè o una infusió després d’un bon àpat.
Productes locals de qualitat
Oli d’oliva verge extra
Formatges artesans
Mel i fruits secs
Vins i caves de proximitat
A Delta Moments oferim packs de tast i experiències gastronòmiques combinades amb activitats turístiques: barca + degustació, bici + arròs, entre altres.
Recomanacions de restaurants
A cada visita que organitzem, et suggerim establiments de confiança per continuar gaudint dels sabors del Delta. Treballem amb cuiners locals que estimen el que fan.
No t’oblidis de...
Fer fotos del teu plat preferit i etiquetar-nos!
Portar-te algun producte local com a record (o regal!).
A Delta Moments volem que coneguis el Delta amb tots els sentits. I el gust n’és un dels més potents! Bon profit i fins aviat!
Comentarios
Publicar un comentario